TalkingChina tilbyr tolking og oversettelsestjenester for Pico

Følgende innhold er oversatt fra kinesisk kilde ved maskinoversettelse uten etterredigering.

I februar i år,Snakker Kinaetablerte et oversettelsessamarbeidsforhold med Pico, hovedsakelig ved å tilby utstillingsproduktintroduksjoner, reklamemateriell, taler for utstillingstalspersoner og oversettelsestjenester for arrangementsplanlegging.

Pico ble etablert i Singapore i 1969. Det har 29 filialer rundt om i verden (8 innenlandskontorer).Hovedvirksomheten er design og bygging av utstillingsstander.Det er også engasjert i design av kommersielle rom og utstillingshalldekorasjonsprosjekter.I 1992 ble Pico Group notert på hovedstyret til Hong Kong Stock Exchange (aksjekode: 0752);Beijing Pico oppnådde den nasjonale ISO9001-sertifiseringen for kvalitetssystem i 1999 og er en global markedsførings- og promoteringsekspert for arrangementer.

Pico er verdens ledende allround-merkeaktiveringsselskap.Konsernets selskaper er spredt over fem kontinenter, og dets hjemlige hovedkvarter i Beijing heter Beijing Pico Exhibition and Display Co., Ltd. Pico har vært kjent over hele verden for sin enestående merittliste i et halvt århundre, og har gitt et omfattende utvalg av støtte. tjenester fra design til produksjon og prosjektledelse.Pico er unikt kreativ og inspirerer til rike inspirasjonskilder.Med skarpe og unike strategier og omhyggelig utførelse, aktiverer Pico den mest effektive merkevareopplevelsen for sine kunders målgrupper.

Som en profesjonell oversettelsesleverandør i utstillingsbransjen, har TalkingChina vært forpliktet til å tilby språktjenester for ulike storskala utstillinger, utstillinger, museer osv. i mange år, for eksempel "Selvportrett av Mesteren av Uffizi"-utstillingen på Bund One Art Museum og utstillingen "100 Years of Modern Art"."The Belt and Road" National Art Works Exhibition, Long Museum "Xu Zhen Art Exhibition", World Expo Museum, INFOPRO DIGITAL luksusemballasjeutstilling, Messe Frankfurt, etc.

I samarbeidet med Pico vil TalkingChina fortsette å tilby tjenester av høy kvalitet for å sikre jevn fremdrift av oversettelsesprosjekter og bistå kunder i deres internasjonale utviklingsprosess.


Innleggstid: 19. oktober 2023